Over ons

Berg Automation produceert Robots, PLC’s, Besturingssystemen en is specialist op het gebied van elektrotechniek. Ons bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar, waardoor we al veel ervaring hebben opgebouwd. Daarom kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. We zijn een kleinschalig bedrijf waardoor informeel contact met de klant goed mogelijk is. Daardoor kunnen wij snel en effectief uw vragen beantwoorden en uw problemen oplossen. Wij hopen u graag van dienst te zijn.

Wat doen we?

Of het nu gaat om Product handling , Robots, Pick & Place systemen alsmede Proces Automatisering en Paneelbouw, wij hebben er ervaring mee. Wij programmeren een groot aantal verschillende types PLC’s. We hebben kennis van zaken als het gaat om professionele merken zoals: Siemens, Omron, Mitsubishi, Vipa, Wago. Verder programmeren wij de budget PLC’s zoals Koyo, Direct Logic, Click en Logo. Bij diverse projecten combineren we dit met Motion Controllers, regelaars of touchscreens. Verder zijn we ook bedreven in het programmeren van grote Scada netwerken. Ook robots worden door ons geprogrammeerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de merken Kuka, Fanuc, ABB of Motoman.

Klantgericht

Wij proberen altijd goed te overleggen met de klant om zo een duidelijk beeld te hebben van wat u voor ogen heeft. Zodoende kunnen we de meest effectieve oplossing bereiken. Uiteraard zorgen we ervoor dat de opdracht wordt uitgevoerd binnen het vastgestelde budget.

Berg Automation denkt mee met de klant. Wij realiseren uw wensen altijd binnen het afgesproken tijdsbestek. Daarnaast willen we snel en netjes werken en houden we terdege rekening met aanvullende wensen. Wij zijn flexibel ingesteld en gebruiken onze ervaring graag om uw project de juiste gestalte te geven.

Wij werken onder andere met: Siemens, Abb, Omron

Youtube kanaal van Berg Automation

Sitemap